• Grey LinkedIn Icon

Konnert Olivia - VEZETŐ TANÁCSADÓ, WEB DESIGNER

Több, mint 14 év operációs, üzletfejlesztési és projektmenedzsment tapasztalattal rendelkezem pénzügyi, kockázatkezelési, e-business területeken; és gyakorlattal rendelkezem rendezvények szervezésben is.​ Karrierem során átfogó szakmai ismeretekre és tapasztalatra tettem szert rendszerek, folyamatok, tevékenységek, bevezetésében, működtetésében, ezek kockázati elemzésében, a köréjük épülő rendszerek kialakításában, csapatok felépítésében, ezen felül tapasztalatom van projektek levezénylésében is.

 

Úgy gondolom, hogy szakmai tapasztalatom egyedülálló Magyarországon, hiszen külföldi kiküldetéseim révén több jelentős multinacionális projektben, működési keretrendszerek kiépítésében, illetve folyamatok tranzíciójában is részt vettem.

 

Ír gyökerekkel rendelkező családból származom, már gyerekkorom óta a magyar mellett angolul is folyékonyan beszélek. Külföldi munkáim révén az angol üzleti nyelvet is magas szinten elsajátítottam, tehát angol és magyar nyelven sem okoz problémát bármilyen jellegű üzleti tevékenység letárgyalása akár szabályozói (hatósági) szinten sem.

 

Képességeimet illetően nyitottság, végrehajtási képesség, valamint statégiai és problémamegoldó szemlélet jellemez. Munkám során mindig együttműködésre törekszem, ügyfeleimmel közösen találjuk meg a számukra legmegfelelőbb üzleti konstrukciókat.

 

Állandó tanulási igényem arra ösztökél, hogy lépést tartsak az aktualitásokkal, a világgal, a trendekkel. Intenzíven érdekelnek a legújabb technológia fejlesztések, a legmodernebb marketing megoldások és ezek mentén a legtrendibb online megjelenések. Ezért (a fentieken felül) legújabban honlapkészítés és web design területen is tevékenykedem.

Biográfia

2005 - 2006

2007 - 2009

2010 - 2014

2018 -

Project Management - E-business

 Investment Management Operations

Operational & Enterprise

Risk Management

Business Consulting,

Web Design

2006 - 2007

2009 - 2010

2015 - 2018

Project Management -

Payment Operations 

Institutional Securities Operations

Operations Technology,

Third Party Risk

Amennyiben szeretnéd, ha segítenék vállalkozásodnak, akkor katt ide és küldj egy üzenetet!
Munkáimat és projektjeinket itt láthatod.

Egy trendi weboldalt szeretnél?

Copyright © 2019 • Minden jog fenntartva. 

Created with 

 by Olivia Konnert