FOLYAMAT FEJLESZTÉS

Tudtad, hogy legegyszerűbben hogyan fejlesztheted cégedet? Nem csak külső vagy új tényezők bevonásával, mert általában vállalkozásodon belül is megdöbbentően nagy a kiaknázatlan lehetőségek tárháza!

Támogatást nyújtunk ahhoz, hogy értékeidre koncentrálva valódi és hosszú távú eredményt érj el

Folyamataid gyakran csak optimalizálásra szorulnak, hogy a rendszered pazaroljon, ne halmozzon felesleges költségeket. Mi segítünk abban, ha van felhalmozott pazarlásforrásod, akkor azokat kiküszöböljük, illetve, hogy folyamataid átfutási ideje a lehető legkisebb legyen. Így hatékonyságod javulni fog, hiszen akár jelentős mértékben is felszabadulhat kapacitásod, és beruházás nélkül is rövidebb átfutással tudsz majd kiszolgálni akár nagyobb megrendeléseket is.

MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Szervezet- és folyamatfeljesztés, projekt- és program- menedzsment

Az érintettek bevonásával felmérjük és dokumentáljuk a folyamataidat és azonosítjuk fejlesztési lehetőségeidet (veszteségek, hibalehetőségek, hiányosságok feltárása), fejlesztési intézkedéseket fogalmazunk meg, bevezetjük a változásokat és módosított folyamatokat, és ha igényled megszervezzük a kapcsolódó oktatást is munkatársaid részére.

Kockázatfelmérés és -menedzsment

Felmérjük és, ha szükséges, kiegészítjük vagy átalakítjuk azokat a módszereket, ahogyan az emberi erőforrást, a technológiát, adatokat, üzleti folyamatokat és kontrollokat használod a működési kockázataid kezelése és üzleti teljesítményed fokozása érdekében.

Üzletmenetfolytonosság

Segítünk üzletmenet folytonossági stratégiáid és készenléti terveid kialakításában, fejlesztésében, szállítóid vagy kiszervezett tevékenységeid fenyegetettségének felmérésében, a kapcsolódó dokumentációk, tervek elkészítésében.

Humánerőforrás tanácsadás

Segítünk felmérni tehetségeidet és fejleszteni szervezeti kultúrád értékeit, alapvetéseit, hangvételét, feladatait és összehangolni azt stratégiáddal és üzleti gyakorlatoddal, valamint innovatív környezetet kialakítani. annak érdekében, hogy elkötelezett, a megfelelő képességekkel rendelkező és agilis munkatársakkal tudj céljaidért együtt dolgozni.

Miért minket válassz folyamataid fejlesztésére?

Mert,

  • legyen bármekkora is vállalkozásod, mi rád koncentrálunk, nem előre kidolgozott sémákaból dolgozunk;

  • mi valóban “felmérjük a terepet” és odafigyelünk céged legértékesebb hírforrásaira, a munkavállalókra, hiszen ők tudják, hogy hogyan működik a vállalkozás valójában;

  • projektjeinkre fix árat állapítunk meg (a magyar gyakorlattal ellentétben nem napidíj alapú elszámolást alkalmazunk), azaz tudod hogy mit, mennyiért és milyen határidővel vállalunk, és nem fordulhat elő, hogy rosszul felmért, tévesen kalkulált projektidőtartam, esetleg előre nem látott akadályok miatt a projektet félkész állapotban hagyjuk.

Copyright © 2019 • Minden jog fenntartva. 

Created with 

 by Olivia Konnert