ÜZLETI DOKUMENTÁCIÓ

Miért fontos a dokumentálás? Egyrészt, mert leírja a már működő folyamataidat és láthatóvá teszi, hogy mi és hogyan működik vállalkozásodban, másrészt adatokat szolgáltat a továbblépéshez, a fejlesztéshez.

Elkészítjük vállalkozásod számára a működésed megértéséhez elengedhetetlen üzleti dokumentációkat

Egy sikeres vállalkozás alapja az üzleti célokat és operatív feladatokat is magába foglaló üzleti terv, illetve egyéb belső üzleti dokumentáció. Ezek nemcsak a belső működésed megértésében segítenek, hanem azon túl, hogy megalapozott üzleti döntéseid meghozatalát is biztosítják, még külső szereplők számára is fontos támpontot adnak vállalkozásod működési kilátásairól, így a tőkebevonási folyamatok elengedhetetlen kellékei is.

MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Elkészítjük számodra folyamatfejlesztési projektjeink eredményeképpen létrejövő új vagy módosított folyamataidhoz tartozó leírásokat, és igény szerint dokumentáljuk az így kialakított új belső szabályaidat, eljárásrendjeidet.

Induló budapesti (álláskereső) egyéni vállalkozók, társas vállalkozásban újonnan közreműködők számára segítünk a 2019. évben elnyerhető vállalkozóvá válást elősegítő támogatások (tőkejuttatás/ 6 hónapra megállapítható minimálbér összeg/ vállalkozói tevékenység megkezdéséhez szükséges szaktanácsadás költségei) pályázati dokumentációk megírásában.

Weboldalak, webshopok számára felhasználóik/ vásárlóik tájékoztatására kötelezően elkészítendő dokumentáció elkészítése (ÁSZF, adatkezelési tájékoztató, cookie <süti> hozzájárulás).

További fontos információ lejjebb!!!

FONTOS INFO!

Ha van vagy lesz weboldalad/webáruházad...

Fontos tudnod! Amennyiben rendelkezel már weboldallal, webshoppal vagy, ha tőlünk szeretnél megrendelni vagy re-design keretében megújítani egy honlapot, tudnod kell, hogy weboldalad felhasználóinak, vásárlóinak megfelelő tájékoztatása nem opció, hanem kötelező!

Azon weboldalaidon is, ahol csak egy kapcsolatfelvételi vagy regisztrációs űrlapon keresztül kérsz be honlapod felhasználóitól személyes adatokat (tehát csak szolgáltatásaidat ajánlod és nem árulsz semmit, azaz nem számítasz webáruháznak), kötelező az adatkezelési tájékoztató alkalmazása!

Mi a megoldás? Lapozz! >>

TÁMOGATÁSRA PÁLYÁZOL? SEGÍTSÉG KELL?

Ha vállalkozóvá válást elősegítő támogatásra pályázol...

A kapcsolódó munkaerőpiaci programban meghatározott feltételeknek megfelelő Budapesti személyek különféle vissza nem térítnedő összegeket pályázhatnak meg amennyiben önmaguk foglalkoztatását egyéni vállalkozás keretében, vagy gazdasági társaság tagjaként oldják meg.

Milyen formái vannak a támogatásnak:

  • legfeljebb 3 millió Ft tőkejuttatás vissza nem térítendő formában (utólagos finanszírozással);

  • legfeljebb 6 havi, a kötelező legkisebb munkabér összegéig (149 000Ft/hó) terjedő támogatás; és

  • a vállalkozói tevékenység megkezdéséhez szükséges szaktanácsadás költségeinek támogatása (legfeljebb 50 000 Ft értékben).

Jó hír! A támogatási formák együttesen és külön-külön is nyújthatóak!

Igen ám, de mindez nem olyan egyszerű!

Tudod, hogy MIT, HOVA, MIKOR KELL BEADNI? Tudod, hogy milyen kérelme(ke)t kell kitöltened? Tudsz egyedül min. 3 évre szóló üzleti tervet összeállítani? Tudod milyen nyilatkozatokat, bizonyítványokat, igazolásokat kell kötelezően benyújtanod? Tudod részletezni pályázattal megvalósuló beruházásod teljes költségét?

Nem?! Mi segítünk neked a pályázati dokumentációk megírásában!

Oké, de mennyiért?

Mindez neked csak a legkisebb elnyerhető támogatási összeg kevesebb, mint 5%-ába kerül!

Érdekel?

Itt megnézheted PRODUCER csomagunk tartalmát és, ha szeretnéd,egyből meg is rendelheted! >>

Copyright © 2019 • Minden jog fenntartva. 

Created with 

 by Olivia Konnert